© 2013  |  PRIVACY POLICY

NIEUWS EN MARKTEN

Afgelopen evenementen

De nieuwe folder is af!

Jullie kunnen de folder hier bekijken en/of downloaden!

Nieuwe Folder

10 September 2016

01-04-2014

23-02-2016

05-05-2016

Zomer 2015

September 2013

September is pompoenentijd! Van eigen pompoenen maken we jam, soep en prachtige bloemstukken! Deze zijn te koop op de uitmarkt in Leeuwarden en op de pompoenmarkt in Jellum!

Augustus 2013

In augustus hebben wij twee workshops bloemschikken bij 'Natuurlijk Esther' gevolgd. Dit zijn de prachtige resultaten!

Beankt Esther voor deze mooie workshop!

 

Juni 2013

Leerlingen uit de tweede klas van de Ulbe van Houten uit Sint Annaparochie zijn voor de maatschappelijke stage bij ons geweest. We hebben de scholieren mee laten draaien en laten zien hoe het is een dag bij Tikk te werken.

April 2013

Een jeugdgroep van Kinnik was bij ons op bezoek! In het kader van een creatieve cursus draaide de groep een ochtend mee. We hebben tuinfakkels gemaakt!  

We zijn nu erkend leerbedrijf voor de opleiding maatschappelijke zorg (specifieke doelgroepen - niveau 4). Wat studenten bij ons kunnen leren vind je onder 'wat we doen' en 'erkend leerbedrijf'.

Vanaf nu gaan we verder onder de naam Tikk Dagbesteding. Dit om van twee eenmanszaken één te maken. De naam 'Zorgatelier 't Prairieblomke' blijft bestaan maar geldt allen nog maar voor het ateliergedeelte.

In juli 2015 waren we wadlopen met de gehele groep. Wat een mooie dag hebben we gehad met super mooi weer een mooie verhalen. Bedankt aan de gidsen!

Ook dit jaar gaan we weer een pompoenmarkt organiseren. Kijk voor nieuws en ontwikkelingen op onze website en onze facebook site: Tikk

 

Hemelvaartsdag is dit jaar op bevrijdingsdag en daarom zal de bloemenmarkt dit jaar niet in de nieuwstad maar bij het WTC plaats vinden. Ook wij doen weer mee!